zondag, juni 24, 2018

Vrouw in nood

Sint Joris edd

Een gevoel van onveiligheid teistert de gemeente Lingewaard. Het begon met vee dat op mysterieuze wijze verdween. Koeien, geiten, kippen ; zelfs huisdieren konden de dans niet ontspringen. Helaas bleef het daar niet bij. Het grootste gevaar gold voor de zwervers die 's nachts op straat sliepen. Één voor één verdwijnen ze zonder enig spoor. Gelukkig is er één veilige plaats in Lingewaard waar iedereen veilig binnen de kasteelmuren kan schuilen: "Kasteel Doornenburg". In deze veilige haven moeten echt alle scoutingleden van Lingewaard op 20 april gaan samenwerken om Sint Joris de draak te laten verslaan. Want anders moet de beeldschone prinses geofferd worden om de gemene draak tevreden te stellen in zijn al maar groter wordende honger. Komen jullie deze vrouwe in nood helpen? Alle leden van Scouting St. Agustinus Angeren, Scouting Sint Maarten Doornenburg, Scouting Bemmel, Scouting Dannenburcht Huissen en Scouting Huissen-Zand zijn welkom. De jongste speltakken tot 10 jaar starten om 11.00 uur bij het kasteel. De oudere groepen vanaf 10 jaar starten om 11.00 per fiets bij de blokhut van Scouting Doornenburg op de Sterreschans 2. Hopelijk is aan het einde van de dag Lingewaard weer veilig en zullen de tulpen bloeien.

Final scouting logo.jpg
No event in the calendar
June 2018

Gastenboek New