zondag, oktober 21, 2018

Blokhut

Blokhut “De Sterreschans” is een echt scouting gebouw. Het gebouw is in harmonie met zijn omgeving. Door de lokatie en speelruimte leent het zich ideaal voor jeugdactiviteiten. Naast het gebouw ligt een gracht welke zich seizoenafhankelijk vult met kwelwater.

Vooraanzicht
 Blokhut De Sterresschans
Bord Blokhut
Keuken
entree Keuken

Het interieur van de blokhut voldoet aan de eisen en alle gemakken van deze tijd Het gebouw beschikt over 3 grote lokalen en een ruimte voor de staf (leiding). De blokhut voldoet aan alle brandveiligheidseisen. Zo zijn de lokalen en verkeersruimten voorzien van nood- en transparantverlichting (verlichte vluchtwegaanduiding) en rookmelders aangesloten op 230 Volt.

Esta lokaal
Verkenner lokaal
estalokaal verkennerlokaal
 Rowan lokaal
Sanitaire voorzieningen
 rowanlokaal  sanitair

Ieder lokaal heeft zijn eigen nooduitgang die te openen is zonder gebruik te hoeven maken van een sleutel en is in de blokhut een brandslanghaspel aanwezig die jaarlijks gecontroleerd wordt. Voor het brandveilig gebruik is er door de gemeente een Gebruiksvergunning afgegeven op grond van hoofdstuk 6 van de gemeentelijke Bouwverordening waarin voorwaarden zijn opgenomen die een brandveiliggebruik moeten garanderen.

Plattegrond blokhut scouting doornenburg